Copiii de clasa primara vor avea acces la cursuri gratuite de inot in Municipiul Bacau

12

Copiii de clasa primara vor avea acces la cursuri gratuite de initiere in inot, in Municipiul Bacau. Programul va fi subventionat de la bugetul local.

Principiul va fi ”primul venit, primul înscris”, urmând ca, în termen de maximum 30 de zile, copilul să fie repartizat într-o grupă pentru a face cele 10 ore de înot. Cursurile vor fi oferite de antrenorii de la Bazinul Olimpic și se vor desfășura pe durata a maximum 30 de zile, de luni până vineri, între orele 16.00 -18.00. Inscrierile se fac AICI.

Înotul este primul dintre sporturile pentru care propun astfel de programe subvenționate de la buget. Prin acest program strategic imi doresc ca fiecare copil băcăuan, in perioada celor 12 clase obligatorii, sa aiba posibilitatea sa fie initiat in zece sporturi. Așa consider că vom avea generații de tineri băcăuani mai sănătosi, mai puternici, cu un caracter mai bine clădit și cu o cultură sportivă dezvoltată. Asa cred ca vom avea un Bacău mai prosper si mai prietenos.” a declarat primarul Lucian Viziteu

Cursurile de inițiere vor avea loc la Bazinul de înot Bacău.

Comentarii

12 comentarii

  1. Bună ziua! Am făcut inscrierea copilului in acest program gratuit și vă mulțumim pentru inițiativă! Vom fi anunțați dacă am reușit să prindem un loc? Când vom fi anunțați? Înțeleg că acest interval de 30 zile este ptr organizarea dvs dar noi părinții cand vom ști? Vă mulțumesc anticipat!

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.