VIDEO : Control la un magazin de etnobotanice de langa Sala Ateneu


Luni , 30 ianuarie 2012 , Politia Locala Bacau a mers sa verifice un magazin de langa Sala Ateneu care se presupunea ca vinde produse etnobotanice sub paravanul unuia ce comercializeaza odorizante de camera.
Agentii au prins in flagrant un tanar care tocmai cumparase un plic cu produse etnobotanice.

Vanzatorul i-a primit pe politisti cu zambetul pe buze si intr-un mod sfidator le-a explica ce vinde :
Politia : „Ce i-ai vandut tanarului de mai devreme, ca el a spus ca nu stie ce a cumparat ?”
Vanzator : „Pai cum sa nu stie , de indata ce mi-a cumparat. Betisoare de aromat , de parfumat casa.”
Politia : „Tu folosesti acasa asa ceva?”
Vanzator : „Da bineinteles. Fiecare foloseste ce doreste.”
Politia : „El avea ceva intr-un pliculet ceva , etnobotanice”
Vanzator : „Sunt mai multe tipuri. Sunt si uleiuri si tot felul de tratamente prin aromaterapie.”

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

5 comentarii

  1. Sulfina, nu e normal sa existe aceste substante toxice care pot duce chiar la moarte in magazine. Asta e ideea. Legea e facuta in asa fel incat doar cine trebuie sa-si faca asemenea magazine de etnobotanice. Doar cine are relatii si e bagat in sistem paote vinde aceste nenorociri. Se mai face 1 control , 2 ca sa vada lumea. Cand apar nenorociri …se inchid chipurile, dupa care la 2 saptamani apar din nou cand se uita povestea.

  2. Mai cetatene, nu politicienii sunt de vina. De vina suntem noi toti care nu ne ocupam de buna educatie a copiilor nostri. Daca noi am face ceva prin educatie, nici copiii nostri nu ar consuma etnobotanice-droguri si implicit nu ar exista vanzatori de astfel de produse.
    Chiar vrem de la politicieni sa ne faca totul? Poate de aia suntem atat de dezamagiti. Prin conduita noastra este cazul sa ne luam singuri ceea ce nu ne da politicienii.
    Bine ca intotdeauna este altcineva de vina.

  3. Le rade sfidator pentru ca stie ca nu pateste nimic si a nu au ce sa-i faca..sfideaza legile ,tara,oamenii..pt ca se poate orice pt smecherii astia. Profituri uriase …

  4. Aici nu sunt politistii de vina . Sunt politicienii si legile lor tampite care ne omoara copiii! Acest tanar care vinde este iresponsabil si sub efectul substantelor odorizante. Un om intreg nu ar vinde moarte. Oricum el are o vina prea mica pe langa a celor care sunt incapabili sau pur si simplu nu vor sa inchisa aceste magazine

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.