Controale, in Bacau, la societatile de dezmembrari auto. Politistii au dat 2 amenzi de 47.500 lei

0

În perioada 11-12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu -Comisariatul Judeţean Bacău, au efectuat verificări pentru prevenirea si combaterea activităţilor ilicite din domeniul protecţiei mediului, respectiv în domeniul colectării şi reciclării deşeurilor şi dezmembrări auto.

Au fost verificate 12 societăţi comerciale, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate  4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 49.500 de  lei.


Exemplu:
          În urma controlului efectuat la un operator economic cu punct de lucru în comuna Oituz, administrat de o tânără de 32 de ani, s-a constatat faptul că societatea ar fi desfăşurat activităţi de comercializare piese auto provenite din dezmembrarea autovehiculelor scoase din uz, fără a deţine autorizaţie de mediu conform normelor în vigoare şi nici nu ar fi ţinut evidenţa gestiunii deşeurilor rezultate din acţiunea de dezmembrare a autovehiculelor scoase din uz.

În consecinţă, pentru neregulile constatate, societatea în cauză a fost sancţionată contravenţional cu 2 amenzi, în valoare de 47.500 de lei.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.