Contract de 128 de milioane de euro pentru Umbrarescu


Prin Programul de Dezvoltare a Infrastructurii , se va realiza proiectarea si executia lucrarilor de modernizare a drumurilor de interes local din Neamt si Iasi.

Spedition UMB si Tehnostrade si-au adjudecat si primul contract care are ca scop reabilitarea drumurilor din Suceava si Botosani , pentru 551,9 mil lei.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a atribuit asocierii Tehnostrade – Spedition UMB, companii controlate de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu, un contract de 540,8 milioane lei (128 milioane euro) fara TVA pentru reabilitarea drumurilor din judetele Iasi si Neamt.

Lucrarile din Neamt si Iasi vor fi finantate din fonduri externe rambursabile si nerambursabile , de la stat prin cel al MDRT dar si din alte surse. Pe durata executarii lucrarilor de modernizare si reabilitare , finantarea este asigurata de prestatorii , executantii si furnizorii selectati.

Umbrarescu este un cunoscut om de afaceri din Bacau si unul dintre cei mai mari antreprenori din domeniul lucrarilor de infrastructura.

Sursa : wall-street.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.