Construcția a doua tronsoane din Autostrada Buzau – Focsani intra la licitatie


Construcția autostrăzii Buzău – Focșani intră în faza de licitație. Anunțul de licitație pentru construirea tronsoanelor 1 și 4 a fost trimis marți către platforma de achiziții SICAP, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Grindeanu a precizat, într-o postare pe Facebook, că tronsonul 1 va avea 4,6 km între Buzău și Vadu Pașii, iar tronsonul 4 – 10, 94 km între Mândrești Munteni și Focșani Nord.

Autostrada Buzău-Focșani este una din secțiunile Autostrăzii Moldova (A7) și face parte din Coridorul 3 – București – Regiunea NE (Moldova) (OR3). Cele două tronsoane scoase la licitație vor fi construite în 20 de luni de la data semnării contractului cu finanțare prin PNRR.

Marți, 01.02.2022, CNAIR a inițiat, prin transmiterea spre publicare a Anunțului de Participare în SICAP, documentația de atribuire pentru contractul de Execuție lucrări Autostrada Buzău – Focșani, pe două tronsoane în lungime de 15,54 km, respectiv:

– Tronson 1 km 0+000 – km 4+600 Buzău și Vadu Pasii, în lungime de 4,60 km;
– Tronson 4 km 71+500 – km 82+440 Mândrești Munteni – Focșani Nord, în lungime de 10,94 km

Durata de execuție a lucrărilor este de 20 luni, perioada de garanție fiind de 60 de luni.Durata contractelor poate varia în funcție de perioada de garanție a lucrărilor ofertată de operatorii economici desemnați câstigători.” a transmis CNAIR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.