Constantin Stan, esteticianul vedetelor, a recunoscut că se iubește cu Andreea Berecleanu: «Trăim ceva frumos»

1

constantin_stan_bacauMedicul estetician al vedetelor, Constantin Stan, a vorbit în premieră despre povestea de dragoste dintre el și știrista Antenei 1, Andreea Berecleanu.

Invitat la o emisiune de la Kanal D, doctorul Stan a recunoscut pentru prima dată că se iubește cu vedeta tv.

“Suntem doi oameni care sunt împreună și care trăiesc ceva frumos. Nu mă mai gândesc la viitor, am învățat să trăiesc clipa. Încerc să înțeleg că a construi ceva cu cineva este foarte frumos. Viața mea personală a suferit schimbări, de fapt ea mi-a schimbat-o. Mă bucur să fiu alături de Andreea și de copiii ei. ”, a spus medicul Constantin Stan, care astăzi împlinește 57 de ani. Coincidența face ca pe fiica medicului, în vârstă de 31 de ani, să o cheme la fel ca pe iubita lui, Andreea.

berecleanuVorbind prin prima profesiei lui, dar și cea a bărbatului, medicul a spus că iubita lui este o femeie foarte frumoasă.

“Andreea are frumusețea lui Grace Kelly”, a apreciat dr. Stan, bărbatul care se iubește cu Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu şi medicul Constantin Stan fac sacrificii enorme pentru a-şi menţine relaţia. Chirurgul estetician este nevoit să facă naveta între Bacău şi Bucureşti, dar călătoreşte des şi peste hotare, unde participă frecvent la conferinţe de specialitate.

Relaţia dintre Andreea Berecleanu (38 de ani) şi Constantin Stan (58 de ani) nu mai este un secret pentru nimeni. Cei doi s-au cuplat în luna mai şi au ieşit pentru prima oară în public la 5 octombrie, la nunta Alessandrei Stoicesu, unde au strălucit împreună, ţinându-se de mână şi sorbindu-se din priviri minute în şir, de parcă ar fi fost nişte adolescenţi la primii fiori ai dragostei. Pe bună dreptate, au profitat de acele momente, şi nu numai, întrucât de-atunci cei doi nu s-au mai văzut aproape deloc. Motivul? Atât ştirista de la Observator, cât şi chirurgul estetician sunt nevoiţi să stea departe unul faţă de celălalt prin prisma profesiilor pe care le au.

 

Sursa: click


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. Nu stiu daca stiati dar seful de promotie in promotia 1982 de la Iasi adr Stan este un excelent gastroenterolog la Fundeni, doctorul Ditoiu, absolvent cu media generala zece, secretarul general al Asociatiei Romane pentru Studiul Ficatului de peste 20 de ani. Desi salveaza vieti, nu indreapta nasuri nu mareste sani…

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.