Constantin Popovici și Adrian Gavriliu, desemnați sportivul și antrenorul anului 2023 de Federația Română de Natație

0

Constantin Popovici și Adrian Gavriliu au fost desemnați sportivul și antrenorul anului 2023 la sărituri de la mare înălţime, în cadrul festivităţii de premiere „Campionii nataţiei şi pentatlonului modern 2023”, găzduită sâmbătă la bazinul de la Otopeni de federaţia naţională de profil.

Constantin Popovici a cucerit titlul mondial la Fukuoka, o performanţă în premieră pentru România la sărituri de la mare înălţime, la care se adaugă victoria în circuitul Red Bull Cliff Diving. Sportivul de 35 ani a fost desemnat de World Aquatics cel mai bun sportiv al anului 2023 la sărituri de la mare înălţime.

„Îi felicit din tot sufletul pe cei care au adus plusvaloare şi medalii strălucitoare României la înot, sărituri în apă, sărituri de la mare înălţime şi pentatlon modern în anul 2023. Îi felicit pe toţi cei care au concurat şi concurează la Campionatele Naţionale de seniori, tineret şi juniori de la Otopeni, o competiţie la care sportivii noştri îşi pot face toate baremurile de calificare la toate competiţiile din această vară.”, a declarat cu acest prilej preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.