Consiliului Judetean al Elevilor Bacau a oferit Diplome de Onoare partenerilor si colaboratorilor

0

În data de 22.06.2011, o delegatie a Consiliului Judetean al Elevilor Bacau s-a deplasat în teritoriu pentru a multumi reprezentantilor administratiei publice locale si ai institutiilor publice partenere în proiectele derulate si care de-a lungul anului scolar au sprijinit activitatea consiliului.

Din delegatie au facut parte Corina Nastase de la Colegiul National „ Ferdinand I”, Cristian Drobota de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, Narcis Iustin Ianau de la Liceul de Arta „George Apostu” , membrii biroului de presa al CJE Bacau, alaturi de domnul Dumitru Ficuta, inspector scolar pentru educatie permanenta si mentorat si Adriana Ciorcila , profesor coordonator al CJE Bacau.

Punctul central al zilei l-a constituit întâlnirea cu domnisoara Roxana Mironescu, viceprimar al municipiului Bacau. Delegatia a fost însotita de domnul Ilie Bârzu, consilier local, care a adus un aport deosebit atât în initierea proiectului cât si în scrierea lui , speram si în derulare . În data de 30.06.2011, vom afla raspunsul pe care proiectul nostru îl va primi în urma sedintei ordinare de consiliu local.la care un membru al CJE Bacau va participa. Proiectul se numeste „Dezvoltare personala, cetatenie activa si leadership”, care, daca va fi aprobat , se va desfasura la Slanic-Moldova, în doua sesiuni si va forma elevii pe tema amintita în perioada iulie-august 2011. Astfel s-au pus la punct ultimele detalii legate de proiect si s-au adus multumiri pentru implicarea si promptitudinea dovedita pâna acum prin conferirea de catre CJE Bacau a diplomei de onoare conducerii institutiei.

La Institutia Prefectului Bacau elevii bacauani si-au exprimat recunostinta oferind diploma de onoare domnului Constantin Scripat, prefectul Bacaului si doamnei Nicoleta Zarnescu, director de cabinet Institutia Prefectului Bacau , doamna asigurându-ne de o posibila participare pentru viitoarele colegii prefecturale a câte unui membru CJE Bacau în calitate de observator, pentru ca acestia sa poata avea o experienta bazata pe tema trainingului mult asteptat.
Urmatorul partener vizitat a fost Casa de Cultura Bacau, care prin bunavointa domnilor Ciprian Manta si Doru Ridel, referenti artistici ai Casei, a facut posibila derularea unor proiecte de anvergura. Multumirea CJE Bacau a fost adusa de asemenea prin înmânarea diplomei de onoare domnilor de mai sus amintiti.

În ordine a urmat ISJ Bacau, fara de care CJE Bacau nu putea functiona, având în vedere directa subordonare fata de acesta si indirect fata de MECTS. Aici elevii au oferit diploma de onoare domnului Florin Lazar, inspector scolar general al ISJ Bacau, doamnei Teodora Craus , inspector scolar general adjunct, domnului Cristian-Catalin Cuciac, inspector scolar general adjunct. De asemenea elevii si-au exprimat aprecierea fata de sustinerea acordata tuturor activitatilor lor si doamnei Monica Bortos , director Palatul Copiilor Bacau.

În final delegatia a fost asteptata la Consiliul Judetean Bacau de catre domnul Dragos Benea, presedinte al Consiliului Judetean Bacau . Pe ordinea de zi a discutiilor purtate s-a aflat o posibila colaborare a celor doua organizatii în derularea proiectului „Summit Dance” din planul de activitati al CJE Bacau în perioada august-septembrie 2011; elevii au apreciat implicarea Consiliului Judetean Bacau prin conferirea diplomei presedintelui acestuia, care i-a asigurat de deschiderea si sustinerea sa si a institutiei pe care o conduce pentru evenimente si proiecte viitoare. CJE Bacau multumeste tuturor colaboratorilor si partenerilor care sustin activitatea sa!

[nggallery id=11]


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.