Consiliul Judetean va infiinta „Autogara SUD” in parcarea Aeroportului Bacau: „Va influenta pozitiv traficul din Municipiul Bacau”

3

Consiliul Judetean a propus infiintarea unei noi autogari in Municipiul Bacau. „Autogara SUD” va fi situata in zona parcarii Aeroportului din Bacau. Consilierii locali au aprobat proiectul in sedinta de joi, 28 septembrie.

Autogara SUD va duce la cresterea conectivitatii aeroportului iar in zona se va realiza un terminal intermodal cu scopul de a asigura conectivitatea intre diferite zone ale judetului. Autogara va reprezenta un punct modal pentru transportul public judetean si va influenta pozitiv traficul din Municipiul Bacau, prin degrevarea acestuia din zona centrala si pozitionarea in apropierea centurii.” se arata in expunerea de motive

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

  1. Foarte bine fac cu aceasta autogara,sperand
    intre timp mai apar si alte companii aeriene mai serioase .Pana la urma tot un privat roman impreuna cu autoritatile locale din mai multe judete vor face o treaba mai buna, poate o societate pe actiuni asa participa si cei plecati (Doamne ajuta)

  2. Total inutil acest proiect. Întâi sa avem curse aviatice și apoi „autogara”.
    Apropo, autogara veche, foarte utilizată și pe deasupra poziționată central, privatizată și insalubră, jegoasa și prăfuită ( că de altfel întreg orașul) nu va fi modernizată? Înțeleg că e „privată” dar proprietarul (proprietarii) nu pot fi obligați să modernizeze. Arată că un ghetou.

  3. Punct modal. A dreacu’ limba asta romaneasca. Daca ziceau: punct nodal (care leaga ceva, interconecteaza un sistem) mai ziceam…
    Asaaaa, sa vina ziua de leafa, ca asa formandu-se un „punct modal”, cu bancile, scoala, mall-ul si altele

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.