Consiliul Concurentei analizeaza intrarea Paval Holding in actionariatul companiei Farmacia TEI


Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Pavăl Holding SRL intră în acţionariatul companiilor Farmacia Tei SRL şi Bebetei Investments Group SRL. Farmacia Tei desfășoară activităţi de comercializare cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice, prin intermediul a 6 farmacii fizice (5 în București și una în Constanța), precum și online.

Bebetei Investments Group SRL desfășoară activităţi de comercializare cu amănuntul de produse de larg consum, cu predominanță produse de îngrijire personală și produse destinate copiilor. Această activitate se desfășoară prin intermediul a 5 magazine fizice (4 în București și unul în Constanța), precum și a unui magazin online. În plus, Bebetei deține în București și o drogherie.

Pavăl Holding S.R.L. este societatea mamă a unui grup de companii care desfășoară activități în mai multe domenii, printre care: comercializare cu amănuntul a articolelor de bricolaj, întreținere și reparare a autovehiculelor, dezvoltare imobiliară, închiriere și subînchiriere de bunuri proprii sau închiriate, precum și fabricarea de cărămizi, țigle și alte produse pentru construcții, din argilă arsă.

În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.” anunta Consiliul Concurentei

Comunicat de presa Consiliul Concurentei

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.