Consilierul ministrului Transporturilor: „Pe lotul Buzau – Vadu Pasii din A7 Buzau – Focsani, Umbrarescu lucreaza non-stop, adica si noaptea!”

0

Consilierul ministrului Transporturilor, Catalin Urtoi, a mers in vizita pe santierul Autostrazii A7 Ploiesti – Pascani. Urtoi este consilierul ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, iar recent a fost numit membru in Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Investiții Rutiere (CNIR).

Consilierul din MT a vizitat sectiunea de autostrada Buzau – Focsani, acolo unde utilajele lui Umbrarescu sunt pe teren 24 din 24. Urtoi a fotografiat muncitorii in jurul orei 18:30. De asemenea, consilierul a vizitat si sectiunea Ploiesti – Buzau, insa a fost dezamagit de mobilizarea constructorilor:

Concluzii la final de zi: cel mai organizat și cu program prelungit pe timp de noapte – UMB. Se lucrează non-stop, adică și noaptea! Voi continua să fac vizite pe aceste șantiere, până ce acești constructori vor intra într-un ritm care să mă convingă că vor finaliza în termen aceste lucrări! Deocamdată, doi dintre ei nu m-au convins!” a precizat Catalin Urtoi


Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.