Consilierii PSD vor vota rectificarea bugetara propusa de primarul Viziteu: „Speram ca din banii alocați se vor deconta lucrări reale, nu fictive”

0

Consilierii locali ai PSD au anuntat ca vor vota , in sedinta de astazi a CL Bacau, rectificarea bugetara propusa de primarul Lucian Viziteu. Anuntul a fost facut de vicepresedintele municipalei PSD Bacau, Lucian Bogdanel, ce va deveni consilier local in urmatorul mandat:

Consilierii locali ai Partidului Social Democrat vor vota, în şedința de astăzi a Consiliului Local Bacău, rectificarea bugetară propusă de primar. Proiectul de hotărâre vizează stabilirea unor alocări, din împrumutul bancar deja aprobat de CL în mai 2023, pentru asigurarea finanțării lucrărilor la proiectele pentru care primăria a pierdut fondurile europene nerambursabile.

Sunt investiții care generează aproape în fiecare lună noi suspecți & inculpați în diverse dosare penale, dar care totuşi trebuie finalizate până la sfârşitul acestui an. În caz contrar, există riscul ca toți banii europeni „traşi” până la 31 decembrie 2023 să fie returnați integral de primărie, o situație de nedorit, aşa cum am avut la Insula de Agrement.Ne punem speranța că – odată cu aprobarea rectificării bugetare – cu banii alocați se vor deconta lucrări reale, nu fictive aşa cum sunt cele de pe SMT, anchetate deja de instituțiile abilitate ale statului.

De asemenea, în calitate de vicepreşedinte al organizației municipale a PSD Bacău, precizez că aleşii social-democrați aflați acum în mandat nu vor mai vota proiecte/inițiative prin care se angajează, de fapt, răspunderea viitorului deliberativ local, al cărui mandat va începe abia în toamnă. Considerăm că este de responsabilitatea următorului CL să hotărască în chestiuni de acest fel, actualii consilieri PSD urmând să voteze doar proiecte de strictă urgență/necesitate.” a transmis Lucian Bogdanel – vicepresedinte municipala PSD Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.