Consilierii locali ai PNL ii condamna pe cei ai PSD si PD


Consilierii locali PNL condamna atitudinea prezentantilor PSD si PD , cu privire la initiativa primarului Romeo Stavarache de a premia sportivii bacauani performanti :

„Grupul politic al PNL din Consiliul Local Bacău condamnă atitudinea reprezentanţilor Partidului Social Democrat şi ai PD de a se împotrivi iniţiativei primarului municipiului Bacău Romeo Stavarache de premiere a sportivilor băcăuani performanţi. Anunţăm public că vom reiniţia proiectul de hotărâre, într-o şedinţă ulterioară, pentru ca performanţa sportivă este o prioritate alături de Sănătate şi Educaţie pentru PNL Bacău” arata un comunicat de presa al PNL Bacau

1 COMENTARIU

  1. „PNL, paitrdul care se lauda peste tot ca este cel mai democratic partid, a ajuns sa-?i dea afara membrii marcan?i pentru delicte de opinie, sa excluda parlamentari pentru ca nu au vrut sa voteze precum li s-a spus de la partid, in fine, sa fie condus de un pre?edinte caruia vorbitorii la Congres nu contenesc sa-i spuna cit este de iubit, in timp ce vocile critice sint reprimate cu violen?a” CE ESTE FALS AICI?”chiar mai e momentul sa ne uitam sa vedem daca ne place sau nu fata Noricai? Chiar mai e timp sa-i numaram negii? Sau lui Fenechiu firele de par din nas?” CE ESTE ADEVARAT AICI?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.