Acasa General Conducerea Aeroportului Brasov, surprinsa de mutarea Dan AIR in Bacau: „Credem că...

Conducerea Aeroportului Brasov, surprinsa de mutarea Dan AIR in Bacau: „Credem că e o decizie conjuncturală”

0

Conducerea Aeroportului Braşov a fost luată prin surprindere de hotărârea companiei DAN AIR de a transfera activitățile către Bacău. Ei consideră această schimbare drept „o măsură temporară cu aspecte legate de aspectele comerciale, ca urmare a incapacității operatorului aerian de a desfășura zborurile deja anunțate din Brașov„.

Decizia conducerii companiei DAN AIR de a muta operaţiunile aeriene de pe Aeroportul Internaţional Braşov pe Aeroportul Internaţional «George Enescu» Bacău ne-a luat prin surprindere şi credem că este o decizie conjuncturală şi cu implicaţii de natură comercială, generată de imposibilitatea operatorului aerian de a asigura de la Braşov cursele deja publicate.

Conducerea Aeroportului Internaţional Braşov a avut şi are în continuare o relaţie bună cu DAN AIR – prima companie care a avut încrederea şi deschiderea să iniţieze curse pe cel mai nou aeroport al României chiar din prima zi de funcţionare, fapt pentru care îi adresăm mulţumirile noastre, au transmis, miercuri, oficialii Aeroportului Braşov, într-un comunicat de presă.


Compania aeriana Dan Air a anuntat, marti, ca se muta la Aeroportul din Bacau. Decizia vine din cauza dotarilor necorespunzatoare de pe Aeroportul Brasov, desi aceasta este nou. In noiembrie se vor opera toate cursele din Brasov insa de pe Aeroportul Bacau, urmand ca din decembrie compania sa mute toate rutele in Bacau

Am fost nevoiți să luăm o decizie care vă va afecta pe mulți dintre voi. Aeroportul Internațional Brașov a prelungit actualul program, 7:00-19:00, până pe 15 ianuarie 2024. Orarul redus de funcționare al aeroportului și lipsa dotărilor corespunzătoare ne-au pus de multe ori în situația de a ateriza în alte orașe, lucru care a produs întârzieri și mult disconfort pentru voi, pasagerii. Știm cât de greu a fost să vă prelungiți călătoriile cu câteva ore în plus, să așteptați în aeroporturi sau să ratați evenimente importante, chiar dacă noi ne-am asigurat, pe cheltuiala noastră, că vă aducem în siguranță la destinație. Așadar, din data de 13 noiembrie, cursele de la Brașov se vor opera conform programului, cu decolare și aterizare de pe Aeroportul Bacău, urmând ca, din 11 decembrie, să mutăm complet operațiunile pe Aeroportul din Bacău.” a transmis compania Dan Air

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.