Conditii mai bune la Bazinul de Inot din Bacau

Publicitate

Pe perioada in care bazinul a fost inchis, ambele saune au fost reparate (inlocuindu-se integral parti componente si materiale conexe ale acestora), s-a realizat curatarea si dezinfectia celor doua piscine dar si alte lucrari de reparatii si igienizare.

Spatiul destinat lucrului la rece pentru sportivii sectiilor de sarituri in apa si inot, a fost utilat cu materiale specifice, necesare pregatirii acestora.  Totodata, au fost reparate, folosind materiale antiderapante omologate, platformele de sarituri de la 3, 5 si 10 metri, iar in perioada urmatoare vor fi achizitionate 16 blocstarturi si 2 trambuline de competitie (acreditate FINA – Federatia Internationala de Natatie).

De asemenea, in urmatoarea luna se va instala un nou sistem automat de monitorizare si tratare din punct de vedere fizico-chimic a intregului volum de 6125mc de apa, cunoscut fiind faptul ca pana acum operatiunea se efectua doar manual.

„Investitiile facute la Bazinul de Inot in ultima perioada vor garanta desfasurarea activitatilor sportive sau de agrement in siguranta si in conditii civilizate.” a declarat primarul, Cosmin Necula

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here