Concert caritabil in clubul The Stage, organizat de elevii de la „Vranceanu”. Au cantat pentru copiii din Odobesti

0

Iulian Cantea - StagePret de doua ore, joi seara, clubul Stage din Bacau a devenit scena unui concert caritabil organizat de elevii de la colegiul ‘Gh. Vranceanu”, in parteneriat cu voluntarii clubului Oblio. La evenimentul muzical si-au dat concursul mai multi muzicieni folk (Iulian Cantea, Sebby Roman), dar si formatia Sectia Rock, artistii cantand pentru copiii din satele Odobesti si Tocila. Concertul caritabil a fost parte distincta in cadrul unei campanii de strangere de fonduri – „Ajuta un copil din mediul rural sa mearga la scoala” – organizatorii sperand sa ajute peste 100 de copii sa inceapa anul scolar in conditii normale.

In cadrul concertului din Stage elevii de la „Vranceanu” au colectat diverse donatii constand in rechizite scolare si carti. S-au facut si donatii in bani, in schimbul carora „donatorii” primeau cate o prajitura. Pe scena Stage au evoluat  tinere sperante ale secenelor muzicale locale, dar si folkisti consacrati, precum veteranul Iulian Cantea (foto). Acesta a donat mai multe rechizite scolare in cadrul campaniei, declarand pentru Bacau.NET ca elevii fara posibilitati materiale din mediul rural merita din plin sansa de a merge la scoala. Artistul folk a interpretat mai multe hit-uri din repertoriul clasic al genului, lasand locul pe scena trupei Sectia Rock.

Basistul grupului, Ciprian Hancu, politist in viata de zi cu zi, a adus mai multe lazi cu carti, invitand asistenta sa-i urmeze gestul si sa ajute, astfel, copiii defavorizati din cele doua sate. Sectia Rock a incins atmosfera interpretand piese cover dupa megahituri din muzica internationala, intre acestea distingandu-se „I can’t dance” (Genesis) sau „Sweet child o’ mine” (Guns n’ Roses). Pe doua voci (Ramona Mazilu & Dorin Chirilescu) si doua chitare, din care una electrica (Radu Hanga), Sectia Rock se erijeaza intr-una din frumoasele promisiuni ale rock-ului bacauan.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.