Computer Tomograf de ultima generatie la Spitalul din Onesti. Ivancea: Primarul Neghina demonstreaza ca cea mai buna politica in administratie este cea care vizeaza binele cetatenilor

0

Presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea impreuna cu primarul Municipiului Onesti, Laurentiu Neghina au vizitat Spitalul din Onesti si santierul lucrarilor din zona centrala.

La Spitalul Municipal Onesti „Sfântul Ierarh Dr. Luca” a fost achiziționat, printr-un proiect POIM, un Computer Tomograf de ultimă generație, în valoare de 5,5 milioane lei. Echipamentul este dotat cu o tehnologie modernă care reduce la minimum doza de radiație administrată pacientului. Acest CT se adaugă echipamentelor de imagistică de înaltă performanță achiziționate în ultimii 3 ani, prin fonduri europene și cofinanțare asigurată de Consiliul Județean Bacău și Consiliul Local Onești. Proiectul a ajuns la un grad de execuție de 85% prin care se execută reparații capitale, modernizarea și eficientizarea energetică a unității spitalicești din Onești. Valoarea totală a investiției este de 29 milioane de lei, fonduri POR din care 4,4 milioane lei reprezintă contribuția CJ Bacău.

Lucrările pentru modernizarea infrastructurii din zona Orizont, strada Mercur și amenajarea Pieței Casei de cultură- componentă a proiectului finanțat prin POR și cofinanțat printr-o asociere cu Consiliul Județean Bacău- vor fi finalizate în termenul asumat, la finalul anului fiind programată inaugurarea acestor obiective. În prezent, procentul de realizare al investițiilor este de 85 % iar imaginea de ansamblu a zonei a fost schimbată semnificativ prin aceste intervenții de modernizare urbană.

Prin tot ceea ce întâmplă la Onești, primarul municipiului- Laurențiu Neghină demonstrează că cea mai bună politică în administrație este cea care vizează binele cetățenilor, iar proiectele pe care dânsul le implementează dovedesc din plin acest lucru!” a declarat Valentin Ivancea


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.