Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Ion Borcea” Bacău organizează în noaptea de 14 mai 2022 Noaptea Muzeelor


      Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Ion Borcea” Bacău organizează în noaptea de 14 mai 2022 cea de-a XVIII-a ediţie a Nopţii Europene a Muzeelor.

Noaptea Europeană a Muzeelor este un eveniment de succes iniţiat de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa, la manifestare participând în prezent toate ţările membre ale Consiliului Europei.   

       În cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Ion Borcea” Bacău, Noaptea Europeană a Muzeelor este sărbătorită în fiecare an, începând din 2007.

     „Între orele 18:00-01:00 (01:00 fiind ora de intrare a ultimului vizitator), vor fi organizate diverse activităţi atât la sediul Muzeului de Ştiinţele Naturii cât și la Observatorul Astronomic „Victor Anestin”.

Pentru cei interesaţi să ni se alăture ca voluntari, îi rugăm să ne trimită un mesaj pe Messenger (paginile de Facebook:  https://www.facebook.com/complexulmuzealionborceabacau sau https://www.facebook.com/observatorulastronomicbacau), sau adresa de e-mail: muzstnatbc@yahoo.com, care să conţină: nume, prenume, vârstă și locul unde ar dori să fie voluntar (Muzeul de Ştiinţele Naturii sau Observatorul Astronomic), plus date de contact care să includă și numărul de telefon. Ne puteţi contacta şi la numărul de telefon 0234512006.” se arata intr-un comunicat de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.