Compania de inchirieri auto Rentkraft si-a innoit flota cu 5 autoturisme VW Tiguan : „Am inceput etapa de reinnoire a intregului parc si ne vom continua extinderea prin deschiderea de noi agentii in tara”

0

De peste 8 ani pe piata, compania locala de inchirieri auto din Bacau – Rentkraft – reuseste sa ramana in topul preferintelor clientilor. Pasiunea pentru masini si interesul desavarsit in a satisface toate pretentiile clientilor i-a facut sa investeasca continuu in autoturisme noi si in servicii de cea mai buna calitate.

In 2015, Rentkraft si-a deschis portile in judetul Bacau, iar din 2016 s-a extins in Iasi si Suceava (2017). Astfel, compania Rentkraft reuseste sa acoperea toate cele 3 aeroporturi din zona Moldovei. Sediul principal ramane in Bacau, la cateva sute de metri de Aeroportul George Enescu – strada Aeroportului nr.8.

Noi nu ne multumim doar sa inchiriem o masina clientului, obiectivul este sa oferim o experienta de neuitat si un serviciu de mobilitate complet, fara griji, pe toata perioada inchirierii. Pentru asta, achizitionam constant noi masini, oferim asistenta 24/7, preluam clientii la orice ora si nu percepem garantii.” a declarat pentru Bacau.net – Valentin, reprezentantul companiei

Plata se poate face cu cardul sau cash si nu exista limita de kilometri sau taxe ascunse.

Avand un parteneriat solid cu compania locala Cybernet, Rentkraft a reusit sa-si intareasca flota cu 5 autoturisme noi Volkswagen Tiguan:

Odata cu achizitionarea primului lot de masini noi din acest an – cele 5 VW Tiguan cu transmisie automata – incepem etapa de reinnoire a intregului parc, anul 2023 fiind un an plin de surprize pentru clientii nostri. De asemenea, ne vom continua extinderea prin deschiderea de noi agentii in tara.” a mai declarat Valentin

Site: www.rentkraft.ro

Facebook : Facebook.com/rentkraft.ro

Telefon: 0740 50 60 70

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.