Compania bacauana Barrier are in plan deschiderea a cinci depozite in Italia


Proprietarul companiei bacauane Barrier, Adrian Garmacea, are in plan extinderea firmei in Italia. Barrier va avea pe teritoriul Italiei cinci depozite pentru a facilita vanzarile pietei de export:

Vom închiria şi vom face centre logistice, primul fiind planificat să fie deschis în septembrie, la Milano, iar al doilea – la Roma. Mergem după cererea pe care am remarcat-o în rândul clienţilor“, spune Adrian Gârmacea.

În Italia, Barrier nu este prezent cu francize proprii, aşa cum este cazul în Belgia, Elveţia şi Unga­ria, însă această piaţă a generat me­reu rezultate bune pentru producă­torul din Bacău, având un profil al cererii asemănător cu cel din România.

În plus, Italia a pornit un program prin care statul decontează 110% din costurile pe care le implică renovarea caselor pentru a deveni mai eficiente energetic, eco-friendly şi rezistente în faţa unor eventuale cutremure. Suma maximă care poate fi decontată este de 100.000 de euro, iar această iniţiativă este o mană ce­rească, printre altele, pentru compa­niile din producţia de tâmplărie.

Sursa: zf.ro

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.