Comentarii cu Ziaru` si Desteptarea

Aseara, dupa ora 23, cand au aparut cele 2 articole in Ziaru de Bacau si Desteptarea despre Sechelariu, respectiv Stavarache, m-am gandit sa dau 2 comentarii pe cele 2 ziare. Vroiam sa vad cum se comporta redactorii cand cineva este impotriva a ceea ce scriu ei. Eram curios de reactie , vis-a-vis de comentarii.

Am dat 2 comentarii , unul pe site-ul Ziarului la articolul cu Sechelariu in care am scris „Eu il sustin”(despre Sechelariu) si un comentariu pe site-ul Desteptarii – „Eu il sustin pe Stavarache”.

 

Dimineata, la ora 9 , am intrat sa vad rezultatele :

 

Pe Ziarul de Bacau , comentariul nu mi-a fost aprobat. Pe Desteptarea in schimb a fost.  Chiar daca mai apar 2 comentarii impotriva mea si a lui Stavarache(care-mi par scrise de redactori), parerea mea a aparut pe site , chiar daca era impotriva ideilor lor.

Cam asta e cu ziarele locale. Evitati sa comentati impotriva , pe Ziarul de Bacau ca e posibil sa va consumati „cerneala” iar pe Desteptarea asteptati-va la opinii impotriva „voastra” nu a ideii in sine.

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentMica Unire
Articolul urmatorRomeo Stavarache a fost la Bruxelles pentru a discuta prioritatile fondului de coeziune al UE

6 comentarii

  1. In ce lume traiti ? va dau un exemplu de lumea in care traim,legat de protestE:uitati-va cum prezinta stirile realitatea si antena fata de tvr si b1. asa a ajuns tara asta. ce pretentii aveti?

  2. Si eu m-am cam invatat.
    Eu am dat 2 comenturi la un articol, de pe siteul contrasens. Primul mi-a fost acceptat, iar al doilea in care asteptam niste contraargumente(autorul ma atacase intre timp cu un coment) de la proprietarul blogului, nu mi-am fost acceptat.
    De atunci nu am mai citit blogul.

    • Asa am patit si eu cu Contrasens…. am dat 3 comenturi, 2 mi-au fost aspru criticare, desi erau parerile mele personale la care am dreptul, cel din urma nu a fost apropbat… Acel jurnalist sau ce se crede dansul este un om, dupa PAREREA MEA, de nimic. Nu se face asa ceva, sari la gatul omului pentru ca isi exprima opinia. Si eu ii comentasem dansului ca ar trebui sa se mai documenteze inainte sa puna poze cu oameni si sa ii insulte, tocmai pentru ca o cunostinta, dupa parerea dansului, era o panarama ordinara…. el ajungand la o asemenea concluzie dupa ce a vazut-o de la 50 de m distanta si a fotografiat-o… si nu as fi comentat daca avea dreptate dansul, dar era foarte departe de adevar….. trist ca unii jurnalisti nu au curajul sa accepte opiniile celorlalti care nu se potrivesc cu ale lor

  3. Sa stii ca am patit si eu asa 1 data si de atunci m-am invatat minte.. Nu mai dau comentarii pe nici un ziar. Citesc si atat..probabil de aceea sunt si asa putine comentarii la articole…Lumea s-a invatat,,citeste si ia ce e bun din fiecare..daca e ceva de luat. Nu poti sa-ti dai cu parerea in tara asta pentru ca orice esti corupt , ori habar nu ai , ori esti carcotas…

  4. Oamenii isi apara interesele. E an electorala si nu-si permit sa-si strice imaginea.. lumea are la dispozitie doar 2 ziare importante..si le foloseste. Sunt rivali, se bat cap in cap. E normal in tara asta sa se intample toate astea , presa sa nu fie libera..IESI in Strada daca vrei altceva !!!

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.