Cod galben pentru judetul Bacau : vreme deosebit de rece si ninsori la munte


In intervalul 3 – 5 aprilie, vremea in Crișana, Maramureș,Transilvania și în jumătatea nordică a Moldovei va fi deosebit de rece cu posibile ninsori :

Pe parcursul zilei de duminică (3 aprilie) și în prima parte a nopții de duminică spre luni (3/4 aprilie) în Crișana, Maramureș, local în Transilvania și în jumătatea nordică a Moldovei temporar vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, pe arii restrânse moderate cantitativ, iar la munte va ninge.
      Vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vest, centru, nord și nord-est, unde valorile termice vor fi cu 8…10 grade sub mediile multianuale. În noaptea de duminică spre luni (3/4 aprilie) și în noaptea de luni spre marți (4/5 aprilie) temperaturile minime vor fi preponderent negative, local sub -4 grade în special în nordul, centrul și nord-estul țării. Se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol.” a transmis ANM

De asemenea, duminica, pana la ora 22:00, judetul Bacau se va afla sub avertizare cod galben. Vremea va fi deosebit de rece iar la munte sunt posibile ninsori. Local în Carpații Orientali și Occidentali, precum și în zonele joase de relief din județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Suceava și Neamț, temporar vaninge însemnat cantitativ și se va depune strat de zăpadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.