CNAIR a semnat contractul pentru proiectarea autostrazii spre Moldova : Ploieşti – Buzau și Buzău – Focșani

   

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a semnat, in data de 24.09.2018, contractele de servicii “Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic pentru drum de mare viteza Ploiesti – Buzau” si “Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic pentru drum de mare viteza Buzau – Focsani” cu operatorul economic CONSITRANS S.R.L.

   

Obiectul contractelor consta in prestarea de activitati si servicii pentru Elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic pentru „Drum de mare viteza Ploiesti – Buzau” si „Drum de mare viteza Buzau – Focsani”, pregatirea documentatiei de atribuire pentru executia lucrarilor, precum si asigurarea asistentei pentru sustinerea aplicatiei de finantare si asigurarea asistentei pe durata desfasurarii procedurii de achizitie publica pentru executia lucrarilor, in conformitate cu Caietul de Sarcini si cu respectarea legislatiei in vigoare.

Pretul contractelor este de 12.277.618,53 lei fara TVA, pentru elaboraerea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic pentru drumul de mare viteza Ploietti – Buzau si de 13.933.291,10 lei fara TVA pentru Buzau – Focsani.

Durata de prestare a serviciilor este de 24 luni de la data de incepere a contractului. Sursa de finantare a contractelor mentionate este: POIM 2014 – 2020 si Bugetul de Stat.

Comunicat CNAIR

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

1 comentariu

  1. Moldova mai are de a?teptat, la cum se mi?c? lucrurile… Probabil vor termina peste c??iva ani iar apoi va ?nchide drumul din cauza unor fisuri sau erori tehnice.

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here