Clinique Car – Parc dezmembrari auto Bacau

1

Cand vine vorba despre masina noastra cu totii avem cele mai mari asteptari in ceea ce priveste performantele sau aspectul ei, dar ce ne facem atunci cand una sau mai multe piese nu mai sunt ceea ce are nevoie masina ta? Dar cand aceste piese, noi, devin si foarte costisitoare financiar? Apelam la dezmembrari auto Bacau – Clinique Car.

Clinique Car este un parc de dezmembrari auto din Bacau ce dispune de un stoc de peste 10.000 de piese, atent selectionate si dezmembrate in cele mai sigure conditii, de la majoritatea marcilor de automobile de pe piata. Piesele auto dispun de factura si garantie pentru siguranta clientilor.

Daca pe lista de nevoi al autoturismului tau ai trecut si anvelope auto, Clinique Car Bacau dispune de anvelope auto noi si second-hand de orice dimensiune, se ofera montaj si servicii de vulcanizare auto.

Clinique Car comercializeaza o gama larga de piese auto second-hand pentru majoritatea marcilor de masini: motoare, alternatoare, turbine auto, anvelope noi si second-hand, elemente de caroserie, jante, piese si module electrice.

Parcul de dezmembrari auto Clinique Car se gaseste in comuna Letea Veche, Judetul Bacau pe str. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 308, la numarul de telefon: 0758 67 67 67 sau pe website: www.cliniquecar.ro

 

Comentarii

1 comentariu

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.