CJE Bacau ocupa locul I la Concursul National de Proiecte


In perioada 2-5 iunie 2011, la Tulcea avut loc editia a XI-a a Concursului National de Proiecte “Parteneriat in Educatie, prezent si perspective” pentru Consiliile Judetene ale Elevilor din intreaga tara. Consiliul Judetean al Elevilor Bacau a fost reprezentat in concurs de catre Cristian Ghinghes, prim-vicepresedinte al organizatiei, acesta fiind insotit de inspectorul pentru mentorat si educatie permanenta Dumitru Ficuta, coordonator de proiect.

Cristian Ghinghes a prezentat la Tulcea proiectul intitulat „Free drug town”, initiativa a elevilor care a inclus, printre alte activitati, si Marsul anti-etnobotanice, actiune organizata cu sprijinul Agentiei Nationale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog si care a adunat nu mai putin de 4000 de tineri participanti in tot judetul.
Proiectul realizat de Consiliul Judetean al Elevilor Bacau s-a clasat pe locul I la sectiunea Educatie pentru sanatate, castigand astfel una dintre cele mai importante competitii de leadership din tara.

Cristian Ghinghes, vicepresedinte CJE Bacau: „In primul rand, tin sa precizez ca acesta nu este premiul meu, ci al intregii organizatii care ii reprezinta pe elevii bacauani. Suntem extrem de incantati ca unul dintre proiectele la care am muncit enorm in acest an scolar sa castige Concursul National de Proiecte pentru Consiliile Elevilor.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentS-a electrocutat si a murit incercand sa protesteze – Video Socant
Articolul urmatorA cazut de la etajul 3

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.