Ciolacu, către primarul Lucian Viziteu: Îl invit în Piaţa Victoriei, să vină DNA să ne ia. Poate să îl ia şi pe Vlad Voiculescu, cu miliardul de la vaccinuri. Poate să o ia şi pe Clotilde Armand. Au o pepinieră deja consacrată. PSD e mic copil

3

Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a fost intrebat sambata, in Bacau, daca primarul Lucian Viziteu ar trebui sa-si dea demisia, in contextul in care acesta a anuntat ca este suspect in „dosarul Apartamentul” si ar urma sa fie trimis in judecata. Va reamintim ca primarul Viziteu ar fi dat unei membre USR un apartament ce apartine Primariei Bacau, fara a respecta legea:

Noi am avut o decizie foarte clară la PSD ţinând cont şi de greşelile pe care le-a făcut PSD. Nu am nicio reţinere să o spun. Niciun parlamentar nu a intrat pe listele PSD dacă era trimis în judecată. Există prezumţia de nevinovăţie, dar există şi o percepţie publică şi când intri în politică trebuie să îţi asumi acest lucru. Când eşti trimis în judecată, de obicei e bine să faci pasul nu neapărat înapoi, un pas în lateral.

Nu sunt judecător, nu sunt magistrat, nu am comentat şi nu o să comentez niciodată nicio decizie a unui magistrat atâta timp cât voi fi persoană publică, indiferent de părerile mele personale. Sunt ale mele şi le ţin pentru mine. După ce nu o să mai fiu persoană publică presupun că o să îmi permit să fac acest lucru cu Dragoş, cu prietenul meu, la o cafea”, a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută, sâmbătă la Bacău.

3 COMENTARII

  1. justitia a fost oarba 3 ani si jumatate,asta e adevarul,ca sa nu spunem mai mult…zeci de angajari,contracte de consultanta,contracte cu avocati,asfaltari la caiet,acum ds apartamentul care sta pe loc,desi situatia este clara..domnul viziteu este ori foarte norocos..ori…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.