Cine sunt candidatii partidelor pentru Primaria Bacau si care sunt independentii

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Oficial, in cursa pentru Primaria Bacau si-au anuntat intentia toti candidatii marilor partide mai putin PSD.

Din partea aliantei USR – PLUS, va candida Lucian Viziteu. Acesta este deputat USR din 2016 si presedintele USR Bacau. Sloganul sau de campanie este „Impreuna cu voi recreez Bacaul”.

PSD Bacau nu si-a anuntat candidatul pentru primarie insa singurul nume vehiculat este Lucian Sova. Deputat PSD si fost ministru al transporturilor, Sova nu si-a aratat inca „dorinta” de candidat. Exista sanse mari si pentru un candidat surpriza din partea PSD.

PNL Bacau si-a anuntat candidatul, in persoana prefectului Liviu Miroseanu. Acesta a fost stabilit oficial sambata si urmeaza sa-si depuna demisia in urmatoarele zile pentru a intra in campanie electorala.

Viceprimarul Dragos Stefan va candida din partea PMP. Dupa ce a intrat in conflict cu ALDE, partidul care l-a facut viceprimar, Stefan a hotarat sa candideze din partea Miscarii Populare. Dragos Stefan a inceput primul campania electorala atat online cat si offline.

Primarul in functie, Cosmin Necula, va candida din partea partidului Pro Romania. Dupa ce a intrat in conflict cu Benea si a fost exclus din PSD, Necula va candida sustinut de Victor Ponta. Acesta si-a anuntat intentia de a candida cu mult timp in urma.

Exista si o serie de candidaturi independente, pe care le vom prezenta mai jos :

Sergiu Sechelariu – fratele fostului primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, si-a anuntat intentia de a candida la alegerile din acest an. Sechelariu a inceput deja campania electorala cu articole in ziarul „Desteptarea”, in care isi prezinta programul sau de guvernare locala

Dorin Chirilescu – fost membru PDL si activist, Chirilescu si-a anuntat candidatura la Primaria Bacau. Sloganul sau de campanie este „Impreuna pentru un Bacau european”.

De asemenea, si-au mai anuntat intentia de a candida pentru Primaria Bacau Luminita Melinte, George Cojocarescu si Cristinel Manolache.

*Daca mai exista si alti candidati pe care i-am uitat, va rog sa trimiteti e-mail pe contact@bacau.net.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here