Cine sunt bacauanii care au murit in tragicul accident din Cehia

Un cumplit accident rutier a avut loc in data de 6 iunie, pe o autostrada din Cehia. In urma evenimentului rutier, trei persoane din Comanesti, judetul Bacau au murit iar alte doua sunt grav ranite. Accidentul s-a petrecut pe autostrada D1 în direcția Brno. Două elicoptere au intervenit la fața locului și i-au transportat pe răniții grav la spitalul din Brno. 

Toţi se aflau în drum spre România şi se întorceau acasă într-o dubiţă. Remorca a fost fost lovită de un şofer neatent care circula cu viteză pe autostrada din Cehia. Ansamblul s-a dezechilibrat, şi s-a răsturnat, pasagerii fiind pur şi simplu aruncaţi din interior. În imagini se observă cum unul dintre ei este aruncat în aer câţiva metri, direct într-un copac de pe marginea şoselei. 

Conform informatiilor primite pana in acest moment, este vorba despre decesul numitului Caramaliu Augustin Costel, în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Comanesti.

De asemenea, un alt barbat, pe nume Cipca Dragos este grav ranit si se afla internat intr-un spital din Cehia.

Conform informatiilor din presa centrala, alte doua persoane au murit, insa nu exista date oficiale pana in acest moment.

Vom reveni.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentUnde au gasit politistii bacauani drona furata de la celebrul jurnalist englez, Charlie Ottley
Articolul urmatorConsiliul Judetean Bacau gazduieste un eveniment de promovare a culturii concurentei in Regiunea Nord-Est

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.