Cine este barbatul care a fost ucis pe o strada din Municipiul Bacau


Miercuri, 6 iulie, în jurul orei 19.35, polițiștii bacauani au fost sesizați prin apel 112 despre un conflict spontan produs intr-un cartier din municipiul Bacau. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 53 ani din municipiul Bacău a cărui deces a fost constatat de echipajul de ambulanță sosit la fața locului. În urma activitatilor desfășurare au fost identificate doua persoane care au fost conduse la sediu poliției pentru audieri. Dupa cercetari, o persoana ar fi fost retinuta.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau nu au reusit sa stabileasca o legatura intre loviturile incasate de victima si deces. Conform autopsiei, medicul de la Serviciul de Medicina Legala a raportat ca victima a suferit insuficienta cardio respiratorie, hemoragie meninge, inundata ventricular, AVC. Victima suferea de mai multe boli precum diabet si steatoza hepatica:

Concluziile preliminare au fost in sensul ca , la acest moment, nu se poate stabili o legatura de cauzalitate intre un eventual traumatism si cauza medicala a decesului. Cercetarile in cauza continua in vederea stabilirii cu exactitate a existentei unei legaturi de cauzalitate intre presupusele lovituri aplicate victimei si cauza decesului” a transmis Parchetul

Potrivit Adevarul, Mihaita Nitulescu, barbatul de 53 de ani ucis in strada, a fost campion la box la sfarsitul anilor 80. Acesta se batea, de la egal la egal, cu mare campion Francisc Vastag.

Niţulescu se mutase de aproximativ şase luni în casa surorii lui, din cartierul băcăuan Cornişa, iar miercuri, în jurul orei 19.30, se afla pe străduţa de lângă blocul unde locuia.

Mihăiţă Niţulescu, campion naţional la box în anii 80-90, a fost un copil sărac, crescut la casa de copii Târgu Ocna, dar prin muncă şi-a clădit o carieră sportivă. Finalele Campionatelor Naţionale de box din anul 1989 au avut loc în luna noiembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, turneul desfăşurân­du-se sub egida Daciadei. Pe listele de concurs la cele 12 categorii de greutate au fost înscrişi 112 pugilişti din întreaga ţară, care trecuseră cu bine de turneele de calificare zonale. În ring au urcat nume mari, precum Francisc Vaştag, Rudel Obreja (fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box), ambii medaliaţi cu aur, respectiv cu bronz, la Campionatele Mondiale de la Moscova, dar şi Vasile Cîtea, actualul preşedinte al Federaţiei Române de BOX), Leonard Doroftei, Nicolae Aliuţă, fratele mai mare al fotbalistului Ma­rian Aliuţă, şi multe alte nume mari ale boxului românesc din perioada de Aur. ” noteaza ziarul Adevarul

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.