Cine este bacauanul care a vandut covrigi de 100 de milioane de euro

0
Luca – centru Bacau

Lantul de covrigarii Luca a reusit sa atinga pragul de 525 milioane lei cifra de afaceri in anul 2023 – ceea ce reprezinta aproximativ 105 milioane de euro. Profitul a fost si el urias, ajungand la 46 milioane lei ( 9 milioane euro). Covrigariile Luca au in total 2371 de angajati si peste 140 de unitati deschise, in intreaga tara.

Firma a anunțat recent că face pasul în afara țării și se extinde în Polonia. George Adragăi ( Bacau) este de singurul acționar al firmei care operează covrigăriile Luca. Partenerul său, Cosmin Mircea Postole, care deținea jumătate din capitalul social al firmei care funcționează de 13 ani, s-a retras anul trecut.

Aşa cum ştiţi, am pornit la drum în această aventură alături de partenerul şi prietenul meu Cosmin Postole, în 2010. Cosmin a luat decizia de a se retrage din companie acum mai bine de trei ani, din motive personale. Deşi nu mai sun­tem parteneri în Tinervis Group, avem în con­ti­nuare o relaţie personală, prin preocupări şi valori comune“, spunea in 2023 George Adragai, în pri­ma sa declaraţie în presă pentru zf.ro

George Adragai mai detine si firma BERMAN RESIDENCE SRL, in Bacau, care a avut in 2023 o cifra de afaceri de 962.264 lei. Compania se ocupa cu inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate.

Acţionarii Tinervis Group sunt unii dintre cei mai discreţi din piaţă, singurele informaţii dis­po­nibile privind reţeaua de simigerii fiind cele publice pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Sursa: economica.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.