Cine este BABASHA, bacauanul care a starnit controverse la concertul COLDPLAY

0

Pe 12 iunie, Arena Națională din București a fost locul unui concert memorabil al formației Coldplay. Într-un moment neașteptat, Chris Martin a invitat pe scenă un tânăr manelist român, Babasha, originar din Bacau, care a fost întâmpinat cu huiduieli de o parte din public. Babasha a vorbit dupa eveniment despre experiența sa dar si despre reacția publicului.

Mii de fani s-au adunat pe Arena Națională pentru a asista la concertul Coldplay, deschis de artistele EMAA și Maisie Peers. Într-un gest surprinzător, Chris Martin l-a adus pe scenă pe Babasha, spunând: „Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă”.

Reacția publicului

Jurnalistul Cătălin Ștriblea, prezent la eveniment, a scris pe Facebook: „În mai puțin de două minute, huiduielile au început încet, apoi au devenit prelungite, profunde și vehemente. Nu întregul stadion a huiduit; au existat și aplauze timide, dar în cele din urmă huiduielile au dominat. Nu au fost doar proteste, ci o explozie de ură apăsată”.

După concert, mulți s-au întrebat cine este Babasha și cum a ajuns să cânte cu Coldplay. Vlad Babașa, cunoscut ca Babasha, are 22 de ani și este din Bacău. El a devenit faimos datorită piesei „Păi Naa”, care a acumulat peste 6,7 milioane de vizualizări pe YouTube în doar 11 zile. Alte melodii ale sale, precum „Baklava”, au avut de asemenea succes, cu peste 5,5 milioane de audiții. Popularitatea sa online a atras atenția reprezentanților Coldplay, care l-au invitat să cânte pe scena din București.

@mizi.ro Babasha la Coldplay Bucharest 2024 sursa video Dan Tudor 🤣😱 #manelecoldplay #coldplay2024 #babasha #coldplay #Bucharest ♬ original sound – mizi.ro

Declarațiile lui Babasha

Pe Instagram, Babasha a povestit despre colaborarea cu Coldplay și Chris Martin. „Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertele de pe 12 și pe 13 (iunie). Ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei. M-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel, de cu totul alt nivel. Indiferent de toate huiduielile lumii, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”, a explicat cântărețul.

Babasha a mulțumit celor care i-au luat apărarea și a povestit despre repetițiile sale cu Chris Martin: „Pentru cunoștința voastră, am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine. Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Nu mă așteptam. Sunt niște persoane la care nu mă așteptam în viața mea să îmi ia apărarea pe acest subiect și vă mulțumesc din toată inima”, a spus el.

@babashaofficial

♬ sunet original – B A B A S H A

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.