Cinci stalpi de inalta tensiune din Bacau, pusi la pamant de vant, dupa ce hotii au furat bucati de metal de la baza acestora

Cinci stalpi de inalta tensiune au fost doborati de vant, dupa ce hotii au furat mai multe bare de metal de la baza acestora.

Din păcate, inconștiența unor cetățeni poate sa pună in pericol vieți! În sat Straja, în punctele Piciorul Mesteacan și Pârâul Ciungi, patru stâlpi de înaltă tensiune au fost doborâti, deoarece niște cetățeni au FURAT barele de cornier de la bază, iar vântul puternic a favorizat căderea stâlpilor!”, anunţă primăria Asău pe pagina sa oficială de Facebook.

Prefectul judetului Bacau, Lucian Bogdanel, a anuntat ca in sedinta de luni – 27 februarie – a CJSU se va discuta despre aceasta problema:

Prima întrunire a CJSU în noul său format va avea loc luni dimineața (27 februarie), în contextul în care rafalele de vânt înregistrate la 23 februarie, sub avertizarea cod portocaliu, au culcat la pământ 5 stâlpi (110 kV) aparținând liniei electrice aeriene Moinești – Asău.” a declarat Lucian Bogdanel – prefect al judetului Bacau


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.