Cinci barbati retinuti pentru lipsire de libertate, violare de domiciliu, amenintare, ultraj, lovire si port ilegal de arma alba

0

Cinci bărbați au fost reținuți și sunt cercetați pentru lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, amenințare, sfidarea organelor judiciare, ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violențe și port ilegal de armă albă în locuri publice

Secția 6 Poliție Rurală Traian a fost sesizată la data de 11.04.2012, prin 112, despre faptul că cinci persoane care se deplasau cu un autoturism au pătruns în locuința lui C. Vasile, din comuna Odobești, l-au scos cu forța din imobil și l-au urcat in autoturism, după care au plecat.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și în urma verificărilor au depistat la locuința lui G. Ionuț un grup de 5 persoane cu un autoturism. S-a procedat la identificarea celor cinci persoane stabilindu-se că acestea sunt: S. Toader, de 34 de ani, D. Florin, de 25 de ani, C.Vasile, de 27 de ani, C. Constantin, de 32 de ani și F. Gheorghiță, de 38 de ani, toți din județul Bacău. Persoanele depistate au fost conduse la sediul Sectiei 6 Poliție Rurală Traian unde s-a procedat la efectuarea unui control asupra autoturismului cu care se deplasau. În autoturism a fost găsită o bâtă de baseball și un cutit de bucătărie. Din cercetări s-a stabilit că la data de 11.04.2012 , in jurul orei 09.00, cei cinci s-au deplasat la locuința lui G. Ionuț, unde au pătruns fără drept. Ulterior s-au deplasat la locuința lui C. Vasile, au pătruns fără drept în locuință, l-au lovit cu pumnii peste corp și l-au obligat să urce la ei in autoturism. Dupa aceasta, cei în cauză s-au deplasat din nou la locuința lui G. Ionuț, pe care l-au amenințat și au încercat să-l scoată din curtea imobilului.

Cei cinci au provocat scandal în drumul public, adresând amenințări și injurii cetățenilor și organelor de poliție, tulburând ordinea și liniștea publică . În urma controlului corporal efectuat asupra lui C. Vasile polițiștii au găsit un obiect tăietor cu lama de 5 cm.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, amenințare, sfidarea organelor judiciare, ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violențe și port ilegal de armă albă în locuri publice. Cei cinci suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.