Cetatenii fara bun-simt, „corectati” de politistii locali : Au fost pusi sa-si mature cojile de seminte lasate langa banci, chiar in centrul Bacaului

0

Muzica tare, grupurile de tineri gălăgioși, consumul de alcool și semințe pe domeniul public au fost o parte din faptele sesizate prin dispeceratul Poliției Locale Bacău, dar și depistate de polițiștii locali în activitățile de patrulare din weekendul trecut.

Polițiștii locali au fost solicitați să intervină și în situații privind blocarea căilor de acces, parcarea neregulamentară a vehiculelor sau în zone unde se depozitează ilegal deșeuri. La peste 50 de sesizări primite prin dispeceratul instituției s-au deplasat polițiștii locali unde au aplicat atât măsuri preventive de atenționare, cât și de sancționare, urmate în unele situații de măsuri complementare de aducere terenului la starea inițială.

În nouă situații cei depistați că aruncau coji de semințe, consumau băuturi alcoolice în zona centrală și pe Insula de Agrement au fost sancționați și obligați să igienizeze locația respectivă în prezența colegilor noștri.

„Reamintim pe această cale tuturor cetățenilor că aruncarea cojilor de semințe în parcuri și în locurile de joacă pentru copii, desfacerea și consumul de băuturi alcoolice în locuri publice precum: drumuri publice, parcuri, stadioane și terenuri sportive, instituții, mijloacele de transport în comun, autogări, gări și tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma, se sancționează cu amendă de la 100 lei la 1.000 lei. Aviz tinerilor amatori de plimbări nocturne care uită de buna creștere și de bune maniere consumă semințe și aruncă cojile și ambalajele pe jos, ascultă muzică la un nivel ridicat sau tulbură ordinea și liniștea publică.” – informează Poliția Locală Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.