Centrul Bacaului, inchis traficului rutier, in weekend, pe toata perioada verii

In perioada 12.05.2018– 16.09.2018, circulatia rutiera va fi restrictionata la fiecare sfarsit de saptamana, in centrul Bacaului, pe tronsonul Calea Marasesti, intersectie cu str. I.S. Sturza- Casa de Asigurari de Sanatate.

Astfel, in fiecare sambata, incepand cu ora 16.00, si in fiecare duminica, pana la ora 23.00, traficul rutier va fi blocat pe tronsonul mai sus mentionat.

Masura a fost luata in cadrul Comisiei de Avizare, constituita in baza Legii nr.60/1991 si a Legii nr.31/2004, motivat de necesitatea asigurarii spatiului pentru desfasurarea diverselor manifestari cultural-artistice.

Participantii la trafic sunt rugati ca in intervalele de timp mentionate sa circule pe rute alternative.

Aceasta masura a fost aplicata si anul trecut, cand primarul a indemnat bacauanii sa foloseasca mijloace alternative de transport.


Ii incurajez pe bacauani sa folosesca mijloacele alternative de transport (biciclete, trotinete etc), intrucat acestea sunt nepoluante si prietenoase cu mediul inconjurator.

Putem supravietui si fara masini; orasul nostru are nevoie de spatii pietonale, in care bacauanii si copiii lor sa se bucure de binefacerile miscarii in aer liber.” a spus primarul Bacaului, Cosmin Necula

 

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here