Centru de monitorizare video in Municipiul Bacau. Vezi in ce zone au fost montate camerele de luat vederi

Pe 21 mai a fost inaugurat centrul de monitorizare video din Municipiul Bacău. Primaria Municipiului Bacau a cumparat camere de luat vederi şi echipamente IT a căror funcționare, sub operarea lucrătorilor Poliției Locale Bacău, „va determina o creştere a siguranţei în zonele „fierbinți” ale oraşului şi-n spațiile publice cu afluență” spune primarul Cosmin Necula.

O primă etapă în dezvoltarea sistemului de monitorizare a fost montarea de camere de luat vederi în zona Parcului Nord (8 camere de luat vederi), acestea fiind conectate în timp real la centrul de monitorizare amplasat în incinta CAEX.

Unde se vor instala camere in urmatoarea perioada :

➡️ zona Parcului Cancicov (16 camere)
➡️ zona Aviatori (8 camere)
➡️ zona Parcului Catedralei (8 camere)
➡️ zona Bazin Înot – Parc Olimpic (8 camere)
➡️ zona Parc Gherăieşti (16 camere)

Echipamentele vor fi conectate la centrul de monitorizare menționat, asigurându-se astfel monitorizarea în timp real a zonelor precizate.

Consider că siguranța cetățenilor este pe primul loc şi investițiile pe care le vom implementa vor fi un sprijin real pentru lucrătorii Poliției Locale, în direcția eficientizării activității lor. De asemenea, ele vor face din comunitatea noastră una mai sigură pentru copiii şi seniorii noştri.” spune primarul Necula

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here