Centenarul Invatamantului Bacauan. Elevii si profesorii au fost recompensati pentru eforturile depuse

Publicitate

Joi, 12 decembrie, a avut loc Centenarul Invatamantului Bacauan. In cadrul festivitatii, elevii si profesorii care au depus eforturi majore pentru invatamantul bacauan au fost recompensati de administratia locala.

– 69 de elevi cu rezultate foarte bune la concursurile si olimpiadele scolare din anul scolar 2017-2018, alaturi de profesorii care i-au calauzit pe drumul performantei

– 55 de cadre didactice au primit distinctii pentru intreaga cariera pusa in slujba educatiei bacauane, distinctii ce le-au fost oferite de fosti elevi, unii dintre ei ajunsi profesori chiar in scolile de pe bancile carora au plecat ca absolventi, in viata.

– 33 de proiecte si coordonatorii acestora care, prin tematica abordata si rezultatele obtinute, au adus vizibilitate scolilor in care activeaza si o expunere pozitiva a acestora in spatiul public.

– 54 de directori de unitati scolare pentru activitatea avuta in anul scolar 2017 – 2018, pentru ca scoala inseamna, pe langa predare si invatare, si buna organizare sau gospodarire.

Acest eveniment a fost posibil prin parteneriatul realizat intre Primaria Bacau si Inspectoratul Scolar Judetean Bacau.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here