Cele mai bune 3 aplicații de spionat telefonul  – descoperă opțiunile de top

0

Dacă te aflii în căutarea unei soluții pentru urmărirea telefonului cuiva sau ești curios de ce există astfel de aplicații, continuă să citești și află mai jos motivele și cea mai bună aplicație spion telefon.

Motive pentru a spiona telefonul altei persoane

Există concepții greșite asupra aplicațiilor de acest tip, unele persoane având impresia că este o activitate imorală și invazivă. Multe motive sunt legitime și chiar benefice pentru ambele părți. De exemplu:

  • Siguranța copiilor mici atunci când părinții sunt la servici (principalul motiv pentru aplicații de spionat telefonul).
  • Suspiciuni de infidelitate din partea partenerului.
  • Găsirea unui telefon pierdut și/sau prevenirea furtului.
  • Siguranța persoanelor în vârstă sau cu diverse incapacități.
  • Monitorizarea angajaților pe telefonul de muncă.

Cele mai bune aplicații de spionat telefonul

Acestea fiind spuse, când vine vorba de ales o aplicație, poate părea copleșitor din cauza numărului atât de mare de opțiuni. Să trecem la analizarea a 3 aplicații diferite, împreuna cu avantajele și dezavantajele lor:

mSpy

Poți scapă de bănuieli, griji sau stres cu peste 30 de opțiuni acea aplicatia mspy posedă, printre care:

  • Monitorizare GPS în timp real.
  • Funcție de Geofencing (setarea parametrilor de locație astfel încât să fiți alertați când telefonul țintă părăsește o anumită rază).
  • Monitorizare social media completă pe o mulțime de aplicații majore precum WhatsApp, Facebook Messenger, Snapchat, Instagram, etc.
  • Monitorizare SMS și apeluri.
  • Control asupra permisiunii de instalare a aplicațiilor și permisiunile de navigare online.

Și multe altele care fac mSpy să fie cea mai bogată aplicație spion telefon în numărul de funcții. Procesul de instalare este de asemenea ușor. Trebuie doar să va faceți un cont pe site-ul oficial, apoi să descărcați aplicația pe telefonul țintă și să urmați instrucțiunile simple de instalare. Odată instalată, aplicația va rula în secret în timp ce toate datele sunt trimise pe contul dumneavoastră.

Spyic

Spyic este o aplicație supraveghere telefon axată în principal pe monitorizarea apelurilor și mesajelor pe aplicații de social media. Aplicația este foarte bună la acest capitol, însă apar probleme dacă aveți nevoie de mai multe funcții. Nu are funcția Geofencing, iar multe din funcțiile marketate sunt încă în stațiu de testare.

Un alt aspect important este faptul că trebuie să ascundeți manual aplicația. Per total este o aplicație bună, dar mSpy oferă un serviciu mai calitativ și mai vast.

XNSPY

Încă o aplicație spion complexă, de această dată dispune de Geofencing și alte funcții care lipsesc din Spyic. Pe partea de monitorizarea social media se descurcă foarte bine, datele sunt organizate în tabele ușor de citit iar echipa de suport este activă în cazul în care întâmpinați dificultăți.

Totuși, fiind un articol comparativ, trebuie să menționăm că unele funcții nu funcționează perfect, uneori doar jumătate din date fiind colectate conform review-urilor făcute de profesioniști.

Nu puteți modifica intervalul de upload al datelor iar procesul de instalare este mai complicat pe iOS. Deși acest lucru este adevărat pentru orice program spion telefon, mSpy are un pachet special, cu ghid inclus, care simplifica tot procesul.

Concluzii

În încheiere, toate aplicațiile menționate oferă o soluție bună. Dar de ce să te mulțumești cu ceva bun când poți avea ceva perfect? Pentru un preț asemănător, veți beneficia de cele mai bune părți din toate celelalte aplicații, plus funcții exclusive pe mSpy, care rămâne în continuare cea mai bună aplicație de spionaj telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.