Cel mai rapid serviciu de internet din Romania s-a lansat si in Bacau. Afla cine a facut-o!

1

UPC a lansat un serviciu de Internet de până la 200 Mbps, cel mai rapid din România, disponibil într-o primă etapă în nouă oraşe, a anunţat miercuri compania de telecomunicaţii.

Cele nouă oraşe sunt Bucureşti, Bacău, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Galaţi, Ploieşti, Timişoara şi Sibiu, acestea acoperind peste 60% din zona în care UPC asigură servicii de Internet.

„Prin lansarea celei mai mari viteze de Internet din România – Fiber Power 200 Mbps – UPC poziţionează ţara noastra nu numai în topul european al vitezelor maxime de download, ci şi în cel al gradului de acoperire a conexiunilor de peste 100 Mbps. Conform celui mai recent studiu al Comisiei Europene, România se află pe locul 4 în topul ţărilor UE la procentul conexiunilor la Internet fix, cu o viteză de peste 100 Mbps, media naţională (de 3,1%) fiind de 3 ori mai mare decât cea europeană (1%)”, se arată într-un comunicat al companiei.

Baza de clienţi UPC care beneficiază de conexiuni cu viteze de peste 100 Mbps a înregistrat în perioada iulie 2012 – iulie 2013 o creştere de 230%, numărul acestor clienţi ajungând să reprezinte peste un sfert din totalul utilizatorilor de Internet ai companiei. La începutul lunii iulie, UPC avea un număr total de 340.000 de clienţi de Internet.

De asemenea, UPC a testat în premieră pentru România viteza de internet broadband de 1Gbps pentru clienţii rezidenţiali.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.