Cel mai original concurs de alergare pe poteca si ciclism cross country din Romania are loc la Targu Ocna pe 29-30 septembrie

Publicitate

Evenimentul Calatorie intre Cer si Pamant, este cel mai original concurs de alergare pe poteca si ciclism cross country din Romania si poate chiar din lume. Traseul de concurs parcurge nu doar potecile de prin padurile si dealurile invecinate orasului Targu Ocna ci coboara si la 240m adancime, traversand tunelurile minei Trotus.

Calatorie intre Cer si Pamant are loc la Targu Ocna, judetul Bacau, pe 29 si 30 septembrie. Dureaza doua zile pentru ca sambata 29 iau startul alergatorii, iar duminica pe 30 pornesc in cursa ciclistii. Traseele de concurs pentru proba de „trail run” sunt trei la numar: 10 km, 21 si 42 km. Toate cele trei trasee, inclusiv cel mai scurt, intra in tunel si parcurg in intregime subteranul. Pana la urma acesta este ineditul concursului Calatorie intre Cer si Pamant.

Proba de ciclism cross country este atipica. Traseul are o lungime de aproximativ 15 km si este parcurs de cat mai multe ori timp de 120 minute. La finalul acestui timp, concurentul cu cele mai multe ture facute va castiga. Si traseul de mtb este extrem de variat, incluzand nu doar potecile din padurile si de peste dealurile din zona ci si tunelurile crepusculare ale minei Trotus.

La final de concurs si alergatorii si ciclistii au de traversat inclusiv cladirea primariei din Targu Ocna, pentru un plus de amuzament si inedit.
Inscrierile au pornit, iar taxa de participare variaza in functie de perioada in care va inscrieti.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here