Cei mai multi hoti la bancomatele din Germania sunt romani

2

Politia germana a declarat ca majoritatea hotilor ce fraudeaza bancomatele prin metode ingenioanse sunt romanii. Ultima „moda’ pentru a fura bani din bancomate a fost inventata de patru romani din Berlin care au fost arestati. Acestia au pus banda adeziva in zona de extragere a bancnotelor, astfel acestea raman blocate in aparat. Clientul pleaca de la bancomat crezand ca acesta este defect sau nu mai are bani . In realitatea, hotii veneau dupa plecarea clientului si colectau banii.

Noul procedeu se numeste cash-trapping. Politistii din Berlin avertizeaza utilizatorii de carduri sa fie atenti  pentru ca hotii folosesc si alte metode de frauda. In urma cu cateva zile, au fost prinsi alti doi romani in Rostock pentru frauda bancara prin skimming.

Furtul din bancomate aduce Germaniei un prejudiciu anual de 40 milioane de euro, iar Europei 500 milioane euro.

Politia germana in colaborare cu romanii , au reusit la inceputul lui 2010 sa captureze 18 persoane din Bacau , Bucuresti si Constanta pentru frauda bancara pe teritoriul Germaniei .


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

  1. Daca vreti sa arestati unul dintre cei care fura in Germania..Victor Cristian Negrila este numele lui,este de fapt din comuna Tunari judetul Ilfov,nascut la 30 octombrie 1986.Precizez ca face asta de cativa ani si a fost prins o singura data,..dar eliberat in scurt timp.

    • Vreau sa te anunt eu sunt persoana care ma acuzi de o infractiune foarte grava si am sa depun o plangere penala pentru ce-a ce ma acuzi.N-am facut in viata mea asa ceva infractiune si nu am fost arestat pentru asa ceva niciodata vad ca esti un dusman care ai scris din senin si asa ceva i-ti doresc tie si la famiilia ta sa faca puscarie pentru asa ceva. si am sa fac plangere pentru cea ce ma acuzi. cer site-ul sa faca o verificare si sa-mi stearga numele si comentariul anonimului dupa data de 4 iulie 2011 la ora 10:40.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.