Cea de-a zecea editie a Festivalului automobilistic Klausenburg Retro Racing are loc pe 5-6 aprilie, in Bacau

Publicitate

Cea de-a zecea editie a Festivalului automobilistic Klausenburg Retro Racing, competitie organizata de ACS Klausenburg Retro Racing in colaborare cu Primaria Municipiului Bacau si Consiliul Judetean Bacau se va desfasura in perioada 5-6 aprilie 2019 in orasul Bacau. Acest festival este impartit pe doua zile pline de activitati. Vineri spectatorii pot admira aceste « bijuterii pe 4 roti »pe Bulevardul Ionita Sandu Sturza intre orele 16:00-20:00. De la ora 18:30 va avea loc ceremonia Startului Festiv tot pe Bulevardul Ionita Sandu Sturza (in zona Hotel Decebal), ceremonie la care sunt invitati toti iubitorii sportului cu motor si nu numai. Sambata intre orele 09:00-18:00 vor avea loc mansele cronometrate in incinta circuitului Speed Park – Bacau.

« Fara sa par lipsit de modestie, consider ca la fiecare editie din cele noua organizate pana la momentul dinaintea startului KRR.10, am facut eforturi pentru a imbunatatii conditiile de concurs, impartirea pe clase aferente capacitatii cilindrice, mediatizarea acestui festival automobilistic, atragrerea unor parteneri de renume si nu in ultimul rand atragrerea unui numar cat mai mare de fani si spectatori. Iata ca eforturile noastre nu au fost in zadar, anul 2019 aducand un Campionat National Klausenburg Retro Racing, campionat desfasurat sub egida Fedreatiei Romane de Automobilism Sportiv  si poposim si in orasul Bacau cu o noua etapa a festivalului Klausenburg Retro Racing ! » a spus Horatiu Anghel, presedintele ACS Klausenburg Retro Racing, organizatorul etapei KRR.10 Bacau.

« Sunt extrem de bucuros ca de la etapa la etapa acest festival automobilistic creste prin numarul de concurenti aliniati la start, numarul spectatorilor, numarul celor care urmaresc etapele pe retelele social media (facebook, instagram si youtube) dar si numarul si anvergura partenerilor care sustin acest «deja binecunoscut » campionat National Klausenburg Retro Racing. » a mai adaugat Horatiu Anghel.

« Concurentii vin din toate colturile tarii dar si din afara granitelor, asadar putem spune ca festivalul Klausenburg Retro Racing este un eveniment international. Dupa cum spuneam adineaori, etapa de la Bacau constituie prima etapa din 2019  a campionatului Klausenburg Retro Racing, urmata de etapa KRR.11 Satu Mare din luna Mai a acestui an. Atat orasul Bacau prin autoritatile locale cat si celalalte orase care gazduiesc etape KRR, ne surprind placut de la editie la editie prin interesul si suportul acordat. » a dezvaluit Horatiu Anghel.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here