Ce se mai fura prin Bacau

0

Politia Bacau a postat azi pe site-ul oficial „cele mai noi furturi” de prin Bacau. Bineinteles ca au fost postate doar cele rezolvate nu si cele cu autori necunoscuti. Astfel avem :

  •  În dimineata zilei de 26.07.2011, Postul de Politie Letea Veche a fost sesizat de catre H. Ioan, de 29 de ani, din Bacau, despre faptul ca pe parcursul noptii a fost sustrasa suma de 60 de lei din incinta unei societati comerciale din comuna Letea Veche.
  • În ziua de 26.07.2011, în jurul orei 18.40, politistii din Onesti au fost sesizati despre faptul ca de la un hipermarket din localitate doua persoane au sustras bunuri.
  • Politia municipiului Moinesti a fost sesizata în seara zilei de 26.07.2011, de catre L. Mihaela din localitate, despre faptul ca pe strada Martir Horia se deplaseaza un atelaj hipo în care sunt încarcate mai multe tevi metalice.
  • În noaptea de 27.07.2011, în jurul orei 03.35, Sectia 2 Politie a fost sesizata despre faptul ca pe strada Vasile Pârvan o persoana de sex masculin încarca mai multe pavele ce se aflau pe trotuar, într-o roaba.

Toti hotii au fost prinsi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.