Cazinoul din Slanic, scos la vanzare pe net. Cu ce pret il puteti cumpara


Emblema statiunii Slanic Moldova, cazinoul, a fost scos la vanzare pe internet de agentia Remax din Bacau. In Romania exista doar 5 cazinouri in Slanic Moldova, Vatra Dornei, Constanta, Sinaia si Arad, toate construite in epoca Regala a Romaniei, in timpul domniei Regelui Carol1. Cazinoul din Slanic Moldova a fost cunoscut in epoca drept ”Cazinoul Regal”.


„Cel din Slanic Moldova este primul dintre acestea, fiind Monument istoric de grupa A. A fost edificat intre anii 1892-1894 de mesteri italieni si autohtoni, in stil Art Nouveau si neoromanesc. Serile de cazinou aduceau sute de jucatori, acesta fiind ” la concurenta” cu cel din Vichy sau Karlovy Vary. Are pana la aceasta data doua reabilitari, una intre anii 1986-1989 si cealalta intre anii 1994-1996.

Intreaga constructie insumeaza aprox 2000 mp, beneficiind si de o suprafata de teren de 5228 mp. Este principala atractie turistica si arhitectonica a statiunii de interes national Slanic Moldova, denumita si ”Perla Moldovei”, dominand minunatul Parc Central al statiunii din care periodic, se poate asculta fanfara din foisor cantand. Corpul principal reprezentat de sala de teatru / spectacole cu scena, foaier, holuri, loje la etaj si incaperi adiacente pentru protocol si o capacitate de 420 locuri pe scaune tapitate cu catifea dau unicitatea intregului ansamblu.” se arata intr-o descriere facuta de compania imobiliara Remax

Cazinoul are 36 de camere, o suprafata utila de 1847 m si un teren de peste 5.000 metri. Acesta a fost construit in 1894. Pretul de vanzare este de 2.25 milioane euro.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.