Cazare cu 3 lei/zi. Un colegiu din Municipiul Bacau, reabilitat si modernizat, ofera cazare si masa elevilor din mediul rural

6

Căminul Colegiului „N.V. Karpen” Bacău oferă cazare elevilor din mediul rural care învață în liceele și școlile profesionale din municipiul Bacău, la doar 3 lei pe zi.

Camerele recent reabilitate sunt dotate cu grup sanitar propriu, mobilier, televizor, frigider, uscător de păr și sistem wifi, Astfel, căminul oferă un mediu confortabil și modern pentru elevi.

Fiecare nivel al căminului dispune de o sală de meditație, un spațiu dedicat spălării și uscării rufelor, iar dozatoarele de apă potabilă filtrată asigură accesul la apă curată și proaspătă.

Cu un cost accesibil, elevii pot beneficia de cazare la doar 3 lei pe zi, iar costul mesei la cantina școlii (micul dejun, prânzul și cina) este de 21 lei pe zi.

Această inițiativă are scopul de a facilita accesul la învățământ pentru elevii din zonele rurale și de a le oferi un mediu propice pentru dezvoltarea lor școlară și personală.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

6 comentarii

  1. buna ziua!!
    3lei pe zi +21 masa=24×22 zile cat sta copilul =504 lei pe luna
    un abonament e 400 la opeeator pe distanta de aproximativ 40km ..
    deci diferenta de 100 lei o foloseste copilul la sc ca pachet pe macar o sapt
    Parerea mea stric personala nu renteaza sa stea la camin

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.