Caz socant in judetul Bacau : 6 copii au fost gasiti in frig, infometati si murdari


Marti , au fost gasit 6 copii in localitatea Coteni din judetul Bacau. Acestia stateau in frig , dezbracati , murdari si infometati. Cei 6 frati au fost descoperiti de lucratorii sociali de la Directia Generale pentru Asistenta Sociala Bacau.

„Copiii au intrat în atenţia noastră în urmă cu o săptămână, când lucrătorii din Serviciul de Ambulanţă au informat instituţia noastră că au găsit pe micuţi în aceeaşi stare la o intervenţie de salvare a tatălui lor aflat în comă alcoolică. Am apelat la primăria din comună al cărui edil ne-a răspuns scris că suntem în eroare şi informaţia nu se confirmă” a relatat purtătorul de cuvânt al DGASPC Bacau.

Cei 6 frati gasiti in frig , infometati spun: „Ei spun că tatăl lor ar fi plecat la Bacău, după ce o bătuse, seara trecută, pe bunica lor, fiind necesară intervenţia unui echipaj SMURD pentru a-i salva acesteia viaţa. Mama lor se află plecată în Franţa” explică reprezentantul DGASPC Bacău.

La ora 19,30, la mai bine de cinci ore de la preluarea celor şase băieţi – cel mai mic de 1 an şi cinci luni, cel mai mare de 13 ani – de către lucrătorii sociali, tatăl lor nu se întorsese la domiciliu.

Ca urmare, autorităţile din domeniu au decis preluare celui mai mic dintre fraţi, în vârstă de 1 an şi cinci luni de către un asistent maternal, iar ceilalţi cinci vor fi cazaţi într-un Centru rezidenţial.
Get Adobe Flash player
Sursa : antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.