Cautatorii s-au retras din padurea de la Buhoci. Cel mai probabil a fost o alarma falsa


Salvatorii s-au retras de pe teren la caderea intunericului. Cel mai probabil a fost o alarma falsa. Daca se va reactiva semnalul, se vor incepe din nou cautarile.

Avionul a fost cautat la locul indicat de gps insa nu a fost gasit. De asemenea un elicopter Smurd a ajutat la cautari.

Pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în pădurea din zona localității Buhoci în urma unui apel care anunță un posibil accident aviatic în care a fost implicat un aparat de zbor de mici dimensiuni. Imediat, spre locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare și o ambulanţă SMURD.

De asemenea, a fost anuțat Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, Serviciul de Ambulanță Județean Bacău, Salvamont Bacău și elicopterul SMURD Iași, care a survolat zona până la lăsarea întunericului. Totodată, s-a luat măsura alertării serviciilor pentru situații de urgență a comunelor Ungureni, Tamaș, Buhoci, Traian și Gioseni, pentru a aloca forțe, în vederea efectuării de căutări pe arii extinse.

La misiune au participat 43 de lucrători ai MAI și 35 de voluntari (reprezentanți ai Direcției Silvice Bacău și ai Serviciilor Voluntare). Începând cu ora 20:25 acțiunea de căutare s-a încheiat. În urma analizei efectuate, având în vedere faptul că semnalul sistemului de alertare nu s-a repetat, căutarea se va relua în momentul în care vom primi noi date” a transmis ISUJ Bacau


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentUpdate. Alarma falsa. Avion prabusit langa Buhoci, judetul Bacau
Articolul urmatorConsiliul Judetean Bacau l-a premiat pe Luca Vartolomei, pentru performante deosebite obtinute la Olimpiada Internationala de Matematica

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.