Cate autoturisme au inmatriculat bacauanii in iulie si cati dintre ei au ales unul hibrid sau electric


Conform informatiilor oficiale puse la dispozitie de Directia regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor, in judetul Bacau, in luna iulie 2021 au fost inmatriculate 1301 de autoturisme. Totodata 298 de autoturisme au fost radiate.

Bacauanii inca prefera motorina, pentru consumul scazut de combustibil, astfel ca din cele 1301 de inmatriculari, 851 de masini erau pe motorina si doar 377 pe benzina.

70 de autoturisme au fost hibride, insa multe din ele sunt mild-hybrid. Asta inseamna ca au un motor cu combustie si un motor foarte mic electric care reduce emisiile si imbunatateste consumul de carburant. Bacauanii au ales modelele de la Audi ( A6,A7) , BMW ( X5), Fiat 500, Ford Puma, Honda CRV, Hyundai Kona si Tucson, Mercedes GLC si GLE, Renault Captur, Skoda Octavia sau Suzuki Swift si Vitara. Cele mai multe autoturisme hibrid inmatriculate au fost, bineinteles, cele de la Toyota (Yaris).

Doar 4 masini electrice si-au cumparat bacauanii in iulie. Cele 4 modele sunt Hyundai Kona, 2 autoturisme Mercedes si un VW UP.

VW ID 4 – 100% electric

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.