Căşuneanu şi un angajat al Prefecturii Prahova, între expropriaţii pentru construirea unui nod al A3

0

Omul de afaceri Costel Căşuneanu şi un consilier juridic din Prefectura Prahova se numără printre proprietarii de terenuri care vor fi expropriaţi pentru construirea nodului rutier de acces către Autostrada Bucureşti – Ploieşti în localitatea prahoveană Gherghiţa, potrivit şefului CJ Prahova.

Omul de afaceri Costel Căşuneanu şi un angajat al Prefecturii Prahova, Vasile Vădan, se numără printre cei care vor fi expropriaţi pentru amenajarea nodului rutier de acces către Autostrada Bucureşti – Ploieşti, care va fi construit în comuna Gherghiţa din judeţul Prahova, a afirmat marţi, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Prahova, preşedintele acestei instituţii, Mircea Cosma.

 „La studierea terenurilor necesare exproprierii, s-a constatat că un teren de opt hectare aparţine domnului Vădan, un salariat la Prefectură şi că al doilea, tot mare, e al lui Căşuneanu. Are (Costel Căşuneanu – n.r.) un sfert (din terenul de expropriat pe o parte a autostrăzii – n.r.), deci are mult mai mult. Pe partea cealaltă (a autostrăzii – n.r.) sunt 15 proprietari”, a afirmat Mircea Cosma.

Informaţia potrivit căreia omul de afaceri Costel Căşuneanu şi angajatul Prefecturii Prahova au terenuri în apropierea Autostrăzii Bucureşti – Ploieşti, în zona în care va fi construit nodul rutier de la Gherghiţa, a fost confirmată de reprezentanţii autorităţilor locale din această comună. În declaraţia de avere a consilierului juridic Vădan-Trandafir Vasile de la Prefectura Prahova se arată că soţia acestuia deţine un teren de 9,85 hectare în comuna Gherghiţa, moştenit în anul 2000.

Marţi, Consiliul Judeţean Prahova a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru amenajarea unui nod rutier de acces spre şi din Autostrada Bucureşti – Ploieşti în comuna Gherghiţa, situată la intersecţia A3 cu drumul judeţean 100 B, kilometrul 14+364 metri. Construcţia va fi realizată pe o perioadă de 12 luni, cu fonduri de la bugetul local, iar datele financiare sunt, deocamdată, confidenţiale.

*Sursa: Gandul.info

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.