Castigatorul „Romanii au talent” – Adrian Tutu

3

In aceasta seara a avut loc finala emisiunii „Romanii au talent” si castigatorul este Adrian Tutu.Marele premiu,castigat de Adrian,este de 120.000 de euro.

Adrian are 18 ani si a reusit sa impresioneze prin muzica care o compune singur si prin care transmite mesaje oamenilor.

Juriul,Mihai Petre,Andi Moisescu si Andra,l-au felicitat si i-au adus numai cuvinte de lauda pentru prestatia sa din finala.Castigatorul „Romanii au talent” este numit Eminem de Romania.


Narcis Iustin Ianau a reusit sa impresioneze din nou publicul in ultima sa prestatie de la Romanii au talent . Tanarul din Bacau a reusit sa interpreteze foarte bine “Fantoma de la opera” . Narcis a luat locul 2 in marea finala Romanii au Talent , difuzata luni , 25 aprilie 2011 .

Urmariti mai jos video cu Narcis Iustin Ianau din finala :

3 COMENTARII

  1. nu se pot compara cele doua voci…consider ca Narcis ar fi meritat primul loc :) .. Adrian Tutu a avut mai mult versuri ce au impresionat romanii cu semnificatia lor insa nu il puteti compara cu Narcis care a demonstrat un mai mare talent prin vocea extraordinara ce a evaluat-o cu timpul!!! Bravo Narcis :) Esti in sufletul multora, pe primul loc!

  2. Nu mi-a venit sa cred cand am auzit numele castigatorului! Sunt total dezamagita. Respect ceea ce face Adrian, dar NU se compara din absolut niciun punct de vedere cu Narcis. Narcis merita sa castige clar! Pacat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.